Edith Hamelryckx aangesteld als nieuwe HR-directeur van Milcobel

Op 15 mei treedt Edith Hamelryckx aan als nieuwe HR-directeur van zuivelcoöperatie Milcobel. Edith vervangt Kris Lambrecht, die na bijna 9 jaar bij Milcobel zijn carrière een nieuwe wending geeft.

Edith heeft meer dan 25 jaar ervaring in HR en bekleedde verschillende sleutelposities op zowel nationaal als internationaal vlak in bedrijven zoals SD Worx, Dupont de Nemours en Qualiphar. Zij heeft een uitgebreide ervaring in talentmanagement, veranderingsmanagement en arbeidsverhoudingen. Ze is het gewend te werken in uitdagende omgevingen met verschillende stakeholders. Ze combineert een economische aanpak met een natuurlijke en mensgerichte leiderschapsstijl.

“In de snel veranderende markt waarin Milcobel zich beweegt, krijgen we te maken met een heel aantal uitdagingen op vlak van personeelsbeleid. Dat gaat van de war for talent, over talentmanagement, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, betrokkenheid en ambassadeurschap, en welzijn, om er enkele te noemen,” zegt CEO Nils van Dam. “Edith brengt de nodige expertise mee om ons doorheen deze uitdagingen te loodsen, en ons HR-beleid de komende jaren verder uit te bouwen en te professionaliseren, samen met het HR-team en met de steun van het management en de raad van bestuur. We wensen haar daarbij veel succes.”

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Milcobel

Milcobel is één van de belangrijkste zuivelcoöperaties in België, en vertegenwoordigt ongeveer 35% van de Belgische melkveehouders. Milcobel verwerkte in 2021 1.4 miljard liter melk van 2000 leden melkveehouders. In 7 productiesites in België en Frankrijk maakt het bedrijf kwaliteitsvolle zuivelproducten zoals kaas, boter, room, melkpoeder, roomijs en wei.  

Naas eigen succesvolle merken (Brugge Kaas, Nazareth, Brigand, INCOLAC...), produceert Milcobel private label producten voor de retail sector alsook premium ingredients voor professionele klanten in de voedingsindustrie.

www.milcobel.com

Contact

Fabriekstraat 141 9120 Kallo

+32 (0)3 730 18 00

[email protected]

www.milcobel.com