Bezoek Milcobel op Agriflanders

Van 12 tot en met 15 januari 2023 verwelkomt Milcobel je graag op Agriflanders, de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs die plaatsvindt in Flanders Expo te Gent. Je vindt Team Milcobel op stand nummer 4310 in Hal 4. Ben je melkveehouder en lid bij Milcobel of heb je interesse om deel uit te maken van onze coöperatie, kom dan zeker langs voor een gesprek over onze aanpak en onze toekomstplannen, en ontdek hoe onze coöperatieve werking jou kan steunen.

Wat kan je ontdekken op de Milcobel stand?

  • Maak kennis met zuivelcoöperatie Milcobel en waar we voor staan;
  • We vertellen je graag over Milcobels topproducten, met o.a. onze bekende eigen kaasmerken Brugge Kaas en Eigen Bodem Kaas; onze hoog kwalitatieve mozzarella die wereldwijd door de voedingssector wordt verwerkt in eindproducten als pizza, pasta, enz.; en onze ijsjes die we onder merk van alle bekende supermarktketens in Europa op de markt brengen. Uiteraard kan er ook kaas geproefd worden;
  • Ga er in gesprek met onze field medewerkers en kom te weten wat Milcobel je te bieden heeft;
  • Milcobel leden kunnen via het wedstrijdformulier in hun Nieuwjaarspakket deelnemen aan de wedstrijd op de Milcobel stand waarmee dagelijks prachtige zuivelmanden te winnen zijn;
  • Op zaterdag 14/1, vanaf 13u00 organiseert Milcobel een netwerktreffen met de Jongerenkring.

Tom Schiettecat, Directeur Milk & Farms Milcobel vat het als volgt samen. “Milcobel, dat is in de eerste plaats de passie en het vakmanschap van onze melkveehouders die de krachten bundelen in een zuivelcoöperatie met een rijke traditie en de blik op de toekomst. Kies je als melkveehouder voor Milcobel, dan kies je niet enkel voor afnamezekerheid, maar investeer je mee in de internationale groei van onze eindproducten. Als aandeelhouder bouw je je eigen kapitaal op, een financiële zekerheid, en profiteer je mee van dividend en coöperatieve nabetaling. Als coöperatie van Belgische, Franse en Nederlandse melkveehouders zorgt Milcobel voor een sterke lokale verankering van de productie en verwerking van de melk. Samen lokaal ondernemen biedt een houvast voor deze en volgende generaties. Kortom, kiezen voor Milcobel is bouwen aan de toekomst op lange termijn.”

Ben je journalist en wens je een interview met directeur Milk & Farms, Tom Schiettecat, plan dan even vooraf een meeting in via de persverantwoordelijke.

Kathleen De Smedt

Kathleen De Smedt

Corporate Affairs & Communication Manager, Milcobel

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Milcobel

Milcobel is één van de belangrijkste zuivelcoöperaties in België, en vertegenwoordigt ongeveer 35% van de Belgische melkveehouders. Milcobel verwerkte in 2021 1.4 miljard liter melk van 2000 leden melkveehouders. In 7 productiesites in België en Frankrijk maakt het bedrijf kwaliteitsvolle zuivelproducten zoals kaas, boter, room, melkpoeder, roomijs en wei.  

Naas eigen succesvolle merken (Brugge Kaas, Nazareth, Brigand, INCOLAC...), produceert Milcobel private label producten voor de retail sector alsook premium ingredients voor professionele klanten in de voedingsindustrie.

www.milcobel.com

Contact

Fabriekstraat 141 9120 Kallo

+32 (0)3 730 18 00

[email protected]

www.milcobel.com